Douchecabines
Naast volglazen douchedeuren levert mijnglaswinkel.be ook douchecabines. De douchecabine kan worden uitgevoerd met een deur en een vast paneel en is eenvoudig op een bestaande douchebak of vloer te monteren.

De douchedeur is voorzien van 2 scharnieren en een knopje en heeft een maximale afmeting van 900 x 2000mm. Het vaste paneel heeft een maximale afmeting van 900 x 2000mm en is voorzien van 3 glas/wandklemmen en 2 glas/vloerklemmen. Tevens is het paneel aan de bovenzijde voorzien van een stabilisatiestang. Deze stang zorgt ervoor dat het paneel stevig vast staat. De onderdelen zijn glans verchroomd.

De prijs voor deze cabine is
670,00 euro, de levertijd is ongeveer 2 werkweken en er is een montage handleiding ingesloten.

Het glas van de douchecabine kan tevens worden voorzien van een beschermende coating waardoor er minder vuil aan het glas kan hechten en het schoonmaken makkelijker wordt. Voor deze coating rekenen wij
77,00 euro per cabine.
De binnenzijde is dan voorzien van een coating.
Wanneer uw situatie afwijkt van bovenstaande kunt u contact opnemen. Wij maken dan een passende aanbieding.

.
mijnglaswinkel.be
Vaste wand
Naast een douchedeur of cabine is het ook mogelijk om een vaste wand te bestellen. De prijs van een wand met maximale afmeting 900 x 2000mm is
390,00 euro, de levertijd is ongeveer 2 werkweken en er is een montage handleiding ingesloten.

De wand wordt geleverd met 3 glas/wandklemmen en 2 glas/vloerklemmen en een stabilisatiestang. Deze stang zorgt ervoor dat het paneel stevig vast staat. De onderdelen zijn glans verchroomd.

De meerprijs voor coating aan de natte zijde van het paneel is
38,50 euro.

Wanneer uw wand een andere // grotere afmeting heeft kunt u contact met ons opnemen.
Om de vaste wand waterdicht af te kitten aan de vloer en muur adviseren wij om een zuurvrije silicone kit te gebruiken. De kit die wij verkopen is een schimmelbestendig en elastisch blijvende afdichtingskit. De prijs per koker(310ml) is 9,55 euro netto inclusief BTW.
De kleur is afhankelijk van de ondergrond en leverbaar in wit, zwart, grijs en transparant.