mijnglaswinkel.be
Wanneer uw situatie afwijkt van bovenstaande kunt u contact opnemen. Wij maken dan een passende aanbieding.

.
Naast douchedeuren op maat leveren wij ook binnendeuren van glas. Er zijn enkelwerkende deuren, welke in een kozijn met sponning vallen. Daarnaast is het mogelijk om een schuifdeur te plaatsen. Deze glazen deur schuift voor de muur of andere glaswand. Een deur op vloerveer draait zowel naar binnen als naar buiten open en heeft een vast rustpunt.
Glazen binnendeuren

Het glas van een enkelwerkende binnendeur is 8mm helder en gehard glas. Dit veiligheidsglas is 4-5 maal sterker dan gewoon glas en bij breuk valt het uiteen in duizenden ongevaarlijke korrels.
Het is ook mogelijk om andere glaskleuren of zandstraalmotieven te bestellen. De levertijd van de glazen deur is ongeveer 2-3 werkweken.

De prijs van de deur is afhankelijk van het type scharnieren en het slot. Ook de afwerking inox of aluminium heeft invloed op de prijs. Het is eventueel ook mogelijk om de glazen deur met een cilinder af te sluiten of te kiezen voor een vrij/bezetslot (bijvoorbeeld bij een toilet/badkamer)

Loopslot met deurkruk voor glazen binnendeur. Het slot is uitgevoerd in inox.
Scharnier voor voor glazen binnendeur uitgevoerd in inox.
Wij kunnen een glazen binnendeur leveren met 2 scharnieren en slot met deurkruk geschikt voor een houten kozijn vanaf 380,00 euro inclusief BTW.

De onderdelen zijn uitgevoerd in inox.
Enkelwerkende glazen deur uitgevoerd in figuurglas.
Enkelwerkende scharnierdeur met gezandstraald logo.
Glazen schuifdeuren
Het is ook mogelijk om een ruimte af te sluiten met een schuifdeur van glas.

Natuurlijk leveren wij deze deuren op maat. De deuren zijn uitgevoerd in 8mm gehard glas en voorzien van schuifrail, deklijst, schuifdeurgarnituur met ondergeleider en bijvoorbeeld een T-greep 20mm h.o.h. 300mm met een lengte van 500mm. De onderdelen zijn uitgevoerd in inox(look). Het is mogelijk om de schuifdeur tegen het plafond of muur te monteren. Bij levering van de schuifdeur ontvangt u tevens een montagehandleiding.

Wij leveren een glazen schuifdeur inclusief onderdelen vanaf 660,00 euro inclusief BTW.

De onderdelen zijn uitgevoerd in inox-look.
Dorma Manet schuifdeur met inox rail en ets glas
Detail van de onderdelen voor glazen schuifdeur.
Schuifdeur met vast paneel. Het glas is uitgevoerd in ets glas.
Glazen deuren op vloerveer

Deuren die op een vloerveer werken draaien twee kanten open. Ze worden ook pendel- of taatsdeuren genoemd. De vloerveer zit in de vloer verwerkt en zorgt ervoor dat de deur geleidelijk sluit. In open en gesloten stand heeft de deur een rustmoment. Hierdoor blijft de deur in de stand staan. Afhankelijk van de afmeting wordt de glasdikte bepaald. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.
Een deur werkend op een vloerveer kunnen wij leveren vanaf 680,00 euro inclusief BTW.

De onderdelen zijn uitgevoerd in inox.
Glazen deur op vloerveer met gezandstraalde tekst.
Dubbele glazen deur met helder glas en inox onderdelen.